Banner
Point d.o.o.

Elvira Happ

Elvira Happ
Opis:Profesorica udaraljki
Izvor:Dijete Vrtić Obitelj

Diplomirala je glazbenu kulturu i udaraljke na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.
Još kao učenica osnovne škole svirala je bubnjeve u rock grupi Stidljiva ljubičica, s kojom je snimila dvije LP ploče i tri singla.
Dobitnica je prve nagrade ’Radio podij, diplome ’Darko Lukić’ i nagrade ’Josip Slavenski kao članica kvarteta’Supercussion.
Održala je niz udaraljkaških recitala i koncerata u zemlji i inozemstvu (Zagreb, Pariz, Valencija...). Autorica je plesno-udaraljkaških predstava Skips I, Skips II i Skips III.
Sudjeluje u raznim multimedijalnim projektima. Koautorica je i izvođačica glazbe u brojnim igranim i dokumentarnim filmovima (Đuka Begović, Dora Pejačević, Nebo, sateliti, Zaboravljeni...).
Kao udaraljkašica snimala je i koncertirala s mnogim istaknutim ansamblima, grupama, orkestrima i glazbenicima (Supercussion, Zagrebački gitarski trio, Zagrebačka filharmonija, Simfonijski orkestar HRT-a, HNK u Zagrebu, Zagrebačko kazalište Komedija, Simfonijski orkestar HV, M. Prohaska, S. Horvat, R. Radica, M. Kelemen, L. Bajuk, Grupa Legen i Parni valjak, KUD Oštrc-Rude...).
Voditeljica je seminara i kreativnih radionica Glazbom i pokretom do cjelovite ličnosti.
Studijski se usavršavala kod Johna Bergama u SAD-u te na majstorskim tečajevima Siegfrieda Finka i Jeana Geoffroya.
Profesorica je udaraljki na Srednjoj glazbenoj školi Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Ukupno: 1

Digitalizirani članci - Elvira Happ

Dijete, vrtić, obitelj [časopis za odgoj i naobrazbu predškolske djece namijenjen stručnjacima i roditeljima] Skočizvuk - glazbom i pokretom do cjelovite ličnosti
Godina: 2009. Broj: 56 str. 12 -17
Napomena: Podaci o autorima su preneseni iz javno dostupnih izvora (Wikipedia, Google,... ).
Ako su objavljeni vaši podaci, a ne želite da budu vidljivi u ovom katalogu, molimo vas da nas kontaktirate.