Banner
Point d.o.o.

Valerija Majsec Vrbanić

Valerija Majsec Vrbanić
(Zagreb, HRV)
Opis:Magistar znanosti
Jezik:hrv
Izvor:Dijete Vrtić Obitelj

Valerija Majsec Vrbanić rođena je u Zagrebu.
Na Fakultetu za defektologiju magistrirala je na temu: Ritmičko melodijska apercepcija u funkciji ispitivanja glazbenih sposobnosti djece s teškoćama u razvoju.
1992. završila je jednogodišnju specijalizaciju u Munchenu i stekla AMI (Association Montessori internationale) - diplomu za rad s djecom po Montessori metodi.
U proteklih 30 godina aktivno je sudjelovala na znanstvenim i stručnim skupovima s područja defektologije, Montessori pedagogije i glazbene terapije.
1995. objavila je knjigu: Liječenje glazbom u prostoru i vremenu.
Od 1993. godine ravnateljica je privatnog Dječjeg vrtića Montessori u sklopu kojeg djeluje Savjetovalište za roditelje djece s teškoćama u razvoju kao i Stručno-razvojni centar u sklopu kojeg se provode jednogodišnja stručna usavršavanja po načelima pedagogije Marije Montessori.
Od 2007. predsjednica je Udruge za promicanje različitosti, umjetničkog izražavanja, kreativnosti i edukacije djece i mladeži - Ruke.
2008. godine objavila je knjigu Slušamo, pjevamo, plešemo, sviramo, a iste godine zajedno s Darkom Breitenfeldom objavljuje knjigu Kako pomoći djeci glazbom?

Ukupno: 1

Digitalizirani članci - Valerija Majsec Vrbanić

Dijete, vrtić, obitelj [časopis za odgoj i naobrazbu predškolske djece namijenjen stručnjacima i roditeljima] Poticanje glazbom i njezinim elementima
Godina: 2009. Broj: 56 str. 20 -24
Napomena: Podaci o autorima su preneseni iz javno dostupnih izvora (Wikipedia, Google,... ).
Ako su objavljeni vaši podaci, a ne želite da budu vidljivi u ovom katalogu, molimo vas da nas kontaktirate.