Banner
Point d.o.o.

Lidija Vujičić

Lidija Vujičić
Mjesto djelovanja:Rijeka
Opis:Docentica na Učiteljskom fakultetu u Rijeci
Jezik:hrv
Izvor:Dijete Vrtić Obitelj

Lidija Vujičić prodekanica je za nastavu i studente na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Sukreatorica je sveučilišnog studijskog programa (preddiplomskog i diplomskog) studija za odgajatelje na Učiteljskom fakultetu u Rijeci.
Aktivno sudjeluje na znanstvenim i međunarodnim skupovima.
Objavila je više znanstvenih i stručnih radova, autorsku knjigu ’Istraživanje kulture odgojno-obrazovne ustanove’, dvije knjige u suautorstvu: Vrtić kao dječja kuća i Vrtić u skladu s dječjom prirodom.
Urednica je znanstvenih publikacija: Cjeloživotno učenje za održivi razvoj i Interdisciplinarni pristup učenju - put ka kvalitetnijem obrazovanju djeteta.
Sudjelovala je u znanstvenom projektu Ostvarivanje organizacije koja uči u obrazovanju učitelja i odgjatelja, a trenutno sudjeluje u projektu Nova paradigma ranog odgoja.
Voditeljica je Centra za istraživanje djetinjstva.

Ukupno: 1

Digitalizirani članci - Lidija Vujičić

Dijete, vrtić, obitelj [časopis za odgoj i naobrazbu predškolske djece namijenjen stručnjacima i roditeljima] Sveučilišni diplomski studij: nova perspektiva stručnjaka u ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju
Godina: 2012. Broj: 70 str. 2 -3
Dijete, vrtić, obitelj [časopis za odgoj i naobrazbu predškolske djece namijenjen stručnjacima i roditeljima] Razvoj znanstvene pismenost u vrtiću: izazov za odgajatelje
Godina: 2013. Broj: 73 str. 8 -10
Napomena: Podaci o autorima su preneseni iz javno dostupnih izvora (Wikipedia, Google,... ).
Ako su objavljeni vaši podaci, a ne želite da budu vidljivi u ovom katalogu, molimo vas da nas kontaktirate.