A B C Č D E F G H I J K L M N O P R S Š T U V Z
Napredno
1

MARKOVIĆ, Zdenka
Zagreb : Matica hrvatska, 1930. -
(Izvanredno izdanje Matice hrvatske za godinu 1930)
6a-IV-V-19
02/2019
2

Zagreb : Hrvatska književna naklada neovisnih književnika, 1938. -
(Hrvatska savremena biblioteka ; 4)
6a-IV-V-18
02/2019
Zagreb : Hrv. izd. bibliografski zavod, 1942. -
(Suvremeni hrvatski pisci ; knj. 1)
6a-IV-V-17
02/2019
4

Zagreb : Matica hrvatska, 1940. -
6a-IV-V-16
02/2019
5

Zagreb : Matica hrvatska, 1933. -
6a-IV-V-15
02/2019
7

Zagreb : Matica hrvatska, 1935. -
6a-IV-V-12
02/2019
8

Zagreb : Tiskara Hrvatskog radiše, 1944. -
6a-IV-V-11
02/2019
9

Zagreb : Izd. Međimursko prosvjetno društvo, 1942. -
6a-IV-V-10
02/2019
10

GILGAMEŠ i druge
Zagreb : Tiskara Stunković i Poljak, 1936. -
6a-IV-V-9
02/2019
13

Subotica : izd. Subotičke matice, 1946. -
(Knjižnica Subotičke matice)
6a-IV-V-6
02/2019
14

Subotica : Gradska štamparija, 1946. -
6a-IV-V-5
02/2019
16

02/2019
Zagreb : [Društvo sv. Jeronima], 1932. -
(Knjižnica dobrih romana ; kolo 14, knj. 53)
6a-IV-V-2
02/2019
18

GRDENIĆ, Dragutin,, jezikoslovac
Zagreb : Nakladni zavod Hrvatske, 1948. -
(Školska i pedagoška izdanja Nakladnog zvoda Hrvatske)
6a-IV-V-1
02/2019
Zagreb : Matica hrvatska, 1937. -
(Suvremena knjižnica Matice hrvatske ; kolo 2, knj. 8)
6a-III-V-30
02/2019
20

MODERNI engleski eseji
Zagreb : Izd. Matica hrvatske, 1937. -
(Suvremena knjižnica Matice hrvatske ; kolo 2 ; knj. 7)
6a-III-V-29
02/2019
21

Zagreb : Društvo hrv. književnika, 1936. -
(Suvremeni hrvatski pisci ; knj. 58)
6a-III-V-28
02/2019
22

Zagreb : Društvo hrvatskih književnika u Zagrebu, 1936. -
(Savremeni hrvatski pisci ; knj.1)
6a-III-V-27
02/2019
23

Zagreb : Društvo hrvatskih književnika, 1938. -
(Savremeni hrvatski pisci ; knj. 63)
6a-III-V-26
02/2019
24

Zagreb : Matica hrvatska, 1936. -
(Suvremena knjižnica Matice hrvatske ; kolo 1 ; knj. 6)
6a-III-V-25
02/2019
25

Zagreb : Naklada društva hrvatskih književnika, 1938. -
6a-III-V-24
02/2019
Zagreb : Izdanje Matice hrvatske, 1935-1938. -
(Suvremena knjižnica Matice hrvatske. kolo 1. kolo 3 ; knj. 1 ; knj. 18)
6a-III-V-23
02/2019
27

SRPSKI pesnici izmedju
Beograd : Nolit, 1956. -
6a-III-V-22
02/2019
ANTOLOGIJA srpske proze
Beograd : Nolit, 1955. -
(Biblioteka Antologija jugoslavenske književnosti)
6a-III-V-21
02/2019
ANTOLOGIJA novije hrvatske
Beograd : Nolit, 1956. -
(Biblioteka Antologija jugoslavenske književnosti)
6a-III-V-20
02/2019
ANTOLOGIJA hrvatske proze
Beograd : Nolit, 1956. -
6a-III-IV-34
02/2019
Novi naslovi
OADTL

Open Access Digital Theological Library (OADTL) je digitalna knjižnica koja omogućava otvoreni pristup visokokvalitetnim sadržajima u području religijskih znanosti i srodnih disciplina nastalih na raznim jezicima.