Banner
Point d.o.o.

Prva pomoć [doktrina i praksa : (za one koji žele znati više i za poluprofesionalne ekipe prve pomoći)]

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
1761
Naslov
Prva pomoć [doktrina i praksa : (za one koji žele znati više i za poluprofesionalne ekipe prve pomoći)] / Alen Sekelj [i suradnici]. -
Impressum
Zagreb, Medicinska naklada, 2006. (Čakovec : ˝Zrinski˝). -
Materijalni opis
XIII, 649 str. : ilustr. (pretežno u bojama) ; 28 cm. -
ISBN
953-176-247-3
Jezik
Hrvatski
Napomena
Nakl. 1000 primj, Zastupljeni suradnici: Franjo Galić, Željko Vlk, Dubravko Krušarovski, Blanka Sabolić-Kermendi, Vlado Antolović, Ivica Balen, Sandra Sekelj.
Bibliografija: str. 637-639 , Predmetno kazalo.

Prva pomoć, autora dr. Alena Sekelja i suradnika izuzetno je opsežan prikaz prve pomoći u svim mogućim situacijama potrebe za brzinom, djelotvornošću i sigurnom intervencijom. Na više od 600 stranica jasnoga i ciljanoga teksta popraćenoga odgovarajućim fotografijama u boji, autor i suradnici prikazuju nužne, općeprihvaćene mjere koje nudi suvremena prva pomoć u vrlo različitim situacijama u kojima su ugroženi život i zdravlje ljudi. U pripremi ovoga priručnika prve pomoći korištena je opsežna literatura i u bibliografiji se navodi 88 objavljenih knjiga, publikacija i njihovih autora, čiji su radovi poslužili u pisanju ove knjige. Posebnu važnosti ova knjiga ima za liječnike, liječničke suradnike, studente medicine i predavače prve pomoći, jer ih u hitnim situacijama može brzo i uspješno podsjetiti na sve mjere i njihov redoslijed, koje je u trenutku događanja preporučljivo primijeniti.

Ključne riječi
Inv.br.
Info
Signatura
S565
U čitaonici!
614.88(035) SEKEL prv
Point d.o.o. - Vidovečka 56b, VARAŽDIN - Tel: 042/206 306