Banner
Point d.o.o.

Trudnoća i dijete

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
Naslov
Trudnoća i dijete / [napisale Shaoni Bhattacharya... [et al.] ; preveli s engleskoga Marija Perišić, Vjekoslav Čulo]. -
Impressum
Zagreb : Znanje, 2016. -
Materijalni opis
256 str. : ilustr. u bojama ; 24 cm
ISBN
978-953-343-425-4
Napomena
Prijevod djela: The pregnancy and baby book.

Knjiga Trudnoća i dijete ponajprije se bavi uživanjem u trudnoći i roditeljstvu, ali istodobno pazi i da vas upozna sa svim važnim pojedinostima kako biste se mirno i bez muke nosili s tom izvanrednom životnom fazom.
Primjerice, utješno je znati da se emocije u samo nekoliko trenutaka mogu promijeniti iz ushita u čistu paniku - a to je posve normalna pojava.

Ova knjiga ne alarmira nego informira buduće roditelje i nudi im uvid u to kako se kulture sa svih strana svijeta odnose prema trudnoći i rođenju djeteta.
No više od svega pomaže vam da uživate u iznimno uzbudljivoj fazi života pred vama.

U ovom ćete priručniku uz mnoštvo činjenica pronaći i iznimno praktične savjete o svim vidovima suvremenog roditeljstva – od trudnoće i porođaja do skrbi za dijete i njegov odgoj u prve tri godine života, a tu je i posebno poglavlje o situacijama i problemima kad se obitelj poveća.
Vizualno poticajan tematski pristup omogućuje roditeljima da do potrebnih informacija dođu kad požele i uvijek pronađu nešto zanimljivo i korisno.
Jednostavno i neformalno napisani provjereni savjeti i činjenice potiču samopouzdanje roditelja i olakšavaju njihovu skrb o djetetu.
Trudnoća i dijete nudi najsuvremeniji pristup trudnoći i roditeljstvu pa će u njoj uživati svaki roditelj.

Inv.br.
Info
Signatura
Odjel
S1471
U čitaonici!
613 TRUDN
ŽELJKA
Point d.o.o. - Vidovečka 56b, VARAŽDIN - Tel: 042/206 306