The Bourne ultimatum [Videosnimka] = [Bourneov ultimatum]

AV građa, video - DVD
Naslov
The Bourne ultimatum [Videosnimka] = [Bourneov ultimatum] / directed by Paul Greengrass ; screenplay by Tony Gilroy and Scott Z. Burns and George Nolfi ; based on the Novel by Robert Ludlum ; director of photography Oliver Wood ; music by John Powell. -
Impressum
Zagreb : Continental Film, 2007. -
Materijalni opis
1 video DVD (110 min) : u bojama, sa zvukom (Dolby Digital) ; 12 cm
ISBN
3856002123646
Jezik
Engleski
Napomena
Stv. nasl. i pod. o odg. sa špice. - Podnasl. na hrv. i drugim jez.
Uloge: Matt Damon, Julia Stiles, David Strathairn, Scott Glenn, Paddy Considine itd.

Svijet tajnih špijuna, vladinih tajnih programa i profi-ubojica, natjerivanje uzduž i poprijeko Globusa i jedan nepoznati identitet… Trči, Bourne, trči!
Najtraženiji vladin super-špijun vraća se treći i posljednji put kako bi napokon odgovorio na pitanja o vlastitome identitetu te pronašao razloge koji su ga doveli u poziciju u kojoj je sad.
A situacija u kojoj se našao Jason Bourne (Matt Damon) nije nimalo zavidna – CIA je upotrijebio svoje najsposobnije ekipe kako bi locirali njegov položaj, a na njega su nahuškali i najbolje profi-ubojice.

Nakon što je ostao bez voljene Marie (Franka Potente), Bourne je još odlučniji u pronalaženju odgovora o vlastitoj prošlosti, ali i odlučan u namjeri da se osveti krivcima. Ishod njegova pothvata u mnogočemu ovisi o britanskome novinaru Simonu Rossu (Paddy Considine) koji od tajanstvenog izvora dobiva informacije o Vladinu tajnome programu ’Blackbriar’ koji ima veze s Bourneovom prošlosti.
Prvi Bourneov zadatak bit će doći do Rossa prije Vladinih operativaca, a ono što slijedi je još jedna potjera diljem zemaljskoga globusa – od Moskve, Londona i Pariza pa sve do tijesnih prolaza Tangiera i krovova New Yorka.

(filmski.net)

Poveznice
Ključne riječi
Inv.br.
Info
Signatura
V48
U čitaonici!
791 BOURN gre
Point d.o.o. - Vidovečka 56b, VARAŽDIN - Tel: 042/206 306