Anđeli i demoni

Tekstualna građa, tiskana
Naslov
Anđeli i demoni / Dan Brown ; s engleskoga prevela Suzana Sesvečan. -
Impressum
Zagreb : V.B.Z., 2004. -
Materijalni opis
466 str. ; 24 cm. -
ISBN
953-201-412-8
Jezik
HRV, ENG
Napomena
Prijevod djela: Angels and demons.

Godinu dana prije nego što je riješio Da Vincijev kod, Robert Langdon, renomirani simbolog s Harvarda, bio je pozvan u poznati švicarski istraživački institut CERN kako bi dešifrirao zagonetni simbol utisnut na prsima ubijenog fizičara. Otkriće do kojeg Langdon dolazi bilo je zaprepašćujuće: riječ je o drevnom tajnom bratstvu, Iluminatima, koje je krenulo u konačni osvetnički napad na Katoličku crkvu, pripreman, očito, stoljećima.

U daljem tijeku događaja Robert Langdon se udružuje s kćerkom ubijenog svećenika, lijepom i tajanstvenom znanstvenicom Vittoriom Vetrom. U očajničkoj trci s vremenom, u ludom lovu na davno zaboravljeno leglo Iluminata, njih dvoje će jureći kroz zapečaćene vatikanske kripte, opasne katakombe, napuštene katedrale i najtajnije svjetske grobnice zajedničkim snagama pokušati spasiti Vatikan od potpunog razaranja!

Danas najpopularniji svjetski pisac, Dan Brown, napisao je još jedan brzi, akcijski roman, ovoga puta u formi opasno stvarne pustolovine.

Anđeli i demoni su intrigantno, domišljato i nadasve napeto štivo. Čitatelji već znaju da je Dan Brown pisac pustolovina od kojih zastaje dah, i knjiga koje čitatelj teško zaboravlja.

Inv.br.
Info
Signatura
B626
U čitaonici!
820(73)-3 BROWN anđ
Point d.o.o. - Vidovečka 56b, VARAŽDIN - Tel: 042/206 306