Banner
Gradska knjižnica Pakrac

Poljubac za pamćenje

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
978-953-14-2612-1
Naslov
Poljubac za pamćenje / Teresa Medeiros ; s engleskog prevela Ana Despot. -
Impresum
Zagreb : Mozaik knjiga, 2019. -
Materijalni opis
335 str. ; 20 cm. -
ISBN
978-953-14-2612-1
Jezik
Hrvatski
Napomena
Prijevod djela: A kiss to remember.

Lauri Fairleigh treba muž. Ako želi zadržati krov nad glavom i zaštititi svoga brata i sestru, župnikova skromna kći mora se udati prije svoga dvadeset prvog rođendana. Kada pronađe tajanstvenog stranca s licem anđela i tijelom Adonisa kako u nesvijesti leži u šumi, bez sjećanja o svojem imenu i svojoj prošlosti, odluči ga učiniti svojim.
No Laura ni ne sluti da je njezin pali anđeo zapravo prerušeni vrag. Sterling Harlow, ozloglašeni razvratnik poznat pod imenom Demon od Devonbrookea, budi se nakon očaravajućeg poljupca ljupke mlade žene koja ga uvjeri da je on njezin davno izgubljeni zaručnik. Sa svojim osunčanim obrazima prekrivenima pjegicama, ona izgleda potpuno nevino, ali njezine obline posjeduju iskonsku ženstvenu privlačnost. Kada ga ona uvjeri da je oduvijek bio savršen džentlmen, Sterling se zapita je li osim sjećanja izgubio i pamet. Mogao bi se zakleti da nije muškarac koji se može zadovoljiti običnim poljupcima - pogotovo ne od usana sočnih i slatkih poput Laurinih.
Dok on pokušava razotkriti istinu prije njihove prve bračne noći, poljubac za pamćenje u njima budi vatrenu strast koju nitko od njih neće moći zaboraviti…

Inv.br
Info
Signatura
Odjel
O27637
Dostupno
821.111(73)-3 MEDEI pol
O
Gradska knjižnica Pakrac - Trg dr. Franje Tuđmana 1, Pakrac - Tel: 034 411 716