Spectrum : ogledi i prinosi studenata teologije

Tekstualna građa, tiskana
God.1,br.1(1967)-god.30[!],br.1(1998) ; 1998,br.2- .
Naslov
Spectrum : ogledi i prinosi studenata teologije / [glavni i odgovorni urednik, editor-in-chief Silivo Košćak]. -
Impressum
1974- ; Zagreb : Katolički bogoslovni fakultet, 1967- .
Materijalni opis
24 cm
ISBN
0352-6968
Jezik
Hrvatski
Napomena
Opis prema god.40,br.1/2(2008).
Polugodišnje.

Zagreb : Nadbiskupsko bogoslovno sjemenište, 1967.
1974-: Zagreb : Katolički bogoslovni fakultet, 1967- .


Ranije izlaženje : godišnje, 1993-1994.

Od god.1(1967) podnasl.: pokušaji i prinosi studenata bogoslovije; od god.11,br.2(1977): časopis studenata teologije : pokušaji i prinosi studenata teologije; god.14(1981): pokušaji i prinosi studenata teologije
Od god.1(1967) urednik: Ivan Golub; od god.2,br.2(1968): Ivo Petrović; god.3,br.1(1969): Matija Herman; od god.3,br.2(1969): Mladen Miočić; god.4,br.1(1970): Andrija Vrane; od god.4,br.2(1970): Franjo Kiš; od god.5,br.3(1971): Mirko Ivanjek; od god.6(1974): Albert Rebić; god.12(1978): Stjepan Najman; god.13(1979): Ilija Živković; god.14(1981): Špiro Boban; god.15(1982): Marinko Barbiš; od god.16(1983): Vlado Košić; god.18(1985): Antun Štefan; od god.19(1986): Dragutin Goričanec; god.21(1988): Josip Baneković; od god.22(1989): Emil Bilaver; god.24(1991): Ante Šarčević; god.25(1992): Krešimir Žinić; god.26,br.1(1993): Ana Kocijan; god.28,br.2(1995): Božidar J. Tenšek; god.29(1996): Krunoslav Pačalat; od god.29[!](1997)-god.30,br.1(1998): Branko Koretić; od god.31,br.2(1998): Andrija Jambreuš; god.38(2005): Dražen Zetić; god.39(2006): Darinka Horvat.

1(1967): 1, 2, 3, 4 (2. primjerak: 1, 2, 3, 4)
2(1968): 1, 2 (2. primjerak: 1, 2)
3(1969): 1, 2 (2. primjerak: 1, 2)
(1970): 1 (2. primjerak: 1)
6(1974): 1 (2. primjerak: 1)
9-10(1976): 1
11(1977): 2
12(1978): 1 (2. primjerak: 1)
13(1979): 1 - 2 (2. primjerak: 1 - 2)
13(1980): 1 (2. primjerak: 1)
14(1981): 1
15(1982): 1
16(1983): 1, 2 (2. primjerak: 1, 2)
17(1984): 1 (2. primjerak: 1)
18(1985): 1, 2 (2. primjerak: 1)
19(1986): 1 - 2 (2. primjerak: 1 - 2)
20(1987): 1, 2, bibliografija (2. primjerak: 1, 2)
21(1988): 1 - 2
22(1989): 1
23(1990): 1, 2 (2. primjerak: 1)
24(1991): 1, 2 (2. primjerak: 1)
25(1992): 1, 2 (2. primjerak: 1)
26(1993): 1
27(1994): 1 (2. primjerak: 1)
28(1995): 1, 2 (2. primjerak: 1, 2)
29(1996): 1, 2 (2. primjerak: 1, 2)
30(1997): 1, 2 (2. primjerak: 2)
31(1998): 1, 2 (2. primjerak: 2)
32(1999): 2 (2. primjerak: 2)
33(2000): 1, 2
34(2001): 1, 2 (2. primjerak: 1)
35(2002): 1-2 (2. primjerak: 1 - 2)
36(2003): 1-2 (2. primjerak: 1 - 2)
37(2004): 1 (2. primjerak: 1)
38(2005): 1-2 (2. primjerak: 1 - 2)
39(2006): 1-2 (2. primjerak: 1 - 2)
40(2008): 1/2

Poveznice
Brojevi
Godine Volumeni
2008.
40.
2006.
39.
2005.
38.
2004.
37.
2003.
36.
2002.
35.
2001.
34.
2000.
33.
1996.
29.
Biskupijska knjižnica Varaždin - Zagrebačka 3, Varaždin - Tel: 042 314 161