Mojsijev kod : najmoćniji instrument kreiranja stvarnosti u povijesti čovječanstva

Tekstualna građa, tiskana
Naslov
Mojsijev kod : najmoćniji instrument kreiranja stvarnosti u povijesti čovječanstva / James F. Twyman ; s engleskoga prevela Radha Rojc-Belčec. -
Impressum
Zagreb : V.B.Z., 2009. -
Materijalni opis
152 str. ; 21 cm. -
ISBN
978-953-304-154-4
Jezik
Hrvatski
Napomena
Prijevod djela: The Moses code.

Je li moguće da je Mojsije prije gotovo 3500 godina dobio tajnu za privlačenje svega što uopće možete poželjeti? Mojsijevim kodom najprije su izvedena neka od najvećih čuda u povijesti, ali nakon toga je skriven i njime su se smjeli koristiti samo oni koji su mogli pristupiti inicijaciji najvišeg stupnja. James Twyman prvi put razotkriva taj kod, pokazujući nam kako se njime možemo koristiti da bismo promijenili svoj život, pa čak i svijet. Koristeći se metodama s ovih stranica, otkrit ćete kako u vlastiti život integrirati najmoćniji instrument kreiranja stvarnosti u povijesti čovječanstva.
U samom središtu Mojsijeva koda skrivena je istinska funkcija i praksa Zakona privlačnosti. Možda vam je rečeno da se taj zakon koristi za ˝dobivanje˝ onoga što želite, što će vam, prema vašem mišljenju, pružiti ispunjeniji život. No, što ako je to samo prvi korak i što ako dešifriranje Mojsijeva koda više ovisi o onome što ste voljni ˝dati˝, nego o onome što želite ˝dobiti˝? To bi značilo da već posjedujete vještine stvaranja svega što ste ikada poželjeli, i to ovoga trenutka.

Ključne riječi
Inv.br.
Info
Signatura
24292
Dostupno
13 TWY m
Biskupijska knjižnica Varaždin - Zagrebačka 3, Varaždin - Tel: 042 314 161