Banner
Point d.o.o.

Primjeri detaljnih izvještaja sa školskih praksi [Elektronička građa]

E-građa, knjige Vrsta gradje
Naslov
Primjeri detaljnih izvještaja sa školskih praksi [Elektronička građa] / Zoran Hercigonja. -
Impresum
Imbriovec Jalžabetski : Zoran Hercigonja, 2020. -
Materijalni opis
PDF online knjiga (159 str.). -
ISBN
97895382002005
Jezik
Hrvatski
Napomena
Stv. nasl. s nasl. zaslona, . - Publikacija u formatu PDF.

Predgovor

Primjeri detaljnih izvještaja školskih praksi, stručna je knjiga s mnoštvom primjera kvalitetnih izvještaja sa školskih praksi u osnovnoj i srednjoj školi.
U izvještajima se nalazi konkretan opis tijeka samog nastavnog sata s metodičko-didaktičkom raščlambom elemenata nastave.
Također u izvještaje je uključena psihološka analiza tijeka sata te sugestije i promišljanja na nastavu pojedinih predmeta.
Analize nastavnih sati provedene su u razrednoj i predmetnoj nastavi osnovnih škola iz različitih predmeta te u predmetnoj nastavi srednjih škola gimnazijskog usmjerenja te tehničkog usmjerenja.
Provedene analize nastavnih sati obuhvaćaju široki repertoar nastavnih predmeta.
Dakle izvještaji ne obuhvaćaju nastavni predmet iz samo jednog predmetnog područja nego iz različitih područja.
Također uvrštena je i nastava na instituciji za odgoj i obrazovanje djece s posebnim potrebama kao i škola animiranog filma.
Izvještaji su rezultat odslušanih i pomno promišljenih te proanaliziranih sati te imaju dodanu vrijednost za čitatelja.
Iz dočaranog konteksta sata, tijeka nastave te analize i promišljanja u okvirima pedagoško-psihološko-metodičkog, čitatelj može naučiti pomno analizirati sat i uočiti specifičnosti u njegovom izvođenju.
Izvještaji su nastali na sljedećim institucijama: Druga osnovna škola Varaždin, Šesta osnovna škola Varaždin, Prva gimnazija Varaždin, Elektrostrojarska škola Varaždin, Centar za odgoj i obrazovanje djece s posebnim potrebama „Tomislav Špoljar“ te Varaždinska škola animiranog filma VANIMA.
Knjiga „Primjeri detaljnih izvještaja školskih praksi“, namijenjena je prvenstveno studentima nastavničkih usmjerenja predmetne i razredne nastave koji pohađaju i odrađuju školsku praksu te polaznicima pedagoško-psihološko-metodičkog osposobljavanja.

Osobe
Autor teksta
Ključne riječi
Tekstualno pretraživanje
Inv.br
Info
Signatura
Zbirka
X2261
U čitaonici!
821.163.42-1 HERCI pri
Varaždin
Point d.o.o. - Vidovečka 56b, VARAŽDIN - Tel: 042/206 306