A B C Č D E G H I J K M N O P Q R S T U V Z
Novi naslovi: Prosinac 2013.
Napredno
1

ŽIVKOVIĆ, Zdravko
Zagreb : Republika Hrvatska Ministarstvo kulture i prosvjete, 2013.-
72 ŽIVKO hrv
12/2013
3

JELIĆ, Marijana, ilustratorica
[Zagreb] : Knjiga u centru, 2013. -
(Biblioteka Slikovnica : prozor u svijet)
S JELIĆ cop
12/2013
4

PALJETAK, Luko
Dubrovnik : Matica Hrvatska - Ogranak Dubrovnik, 2011. -
(Biblioteka = Coleccion Cvijeta ; br. = libro 4)
S PALJET mih
12/2013
5

MAROEVIĆ, Tonko
Zagreb : Školska knjiga, 2013. -
(Biblioteka Rukovet ; sv. 4)
821.163.42-1 MAROE red
12/2013
7

OLIVER, Lauren
Zagreb : Znanje, 2011. -
(Knjiga dostupna svima ; 79)
821.111(73)-3 OLIVER lau
12/2013
HORVAT, Marija
Zagreb : 24sata, 2013. -
821.163.42-31 HORVA
12/2013
10

BOJE s Hello Kitty
Zagreb : Egmont, 2012. -
S BOJE shk
12/2013
BUZAN, Tony
Zagreb : Izvori, 2001. -
(Biblioteka Sana.)
159.9 BUZAN sav
12/2013
SRKULJ, Stjepan
Zagreb : Hrvatski izd. bibliografski zavod, 1937. -
949.75 hrvatska
12/2013
15

BOROVAC, Ivanka
Zagreb : Mozaik knjiga, 2006. -
S BOROV nao
12/2013
16

SCOTT, Michael
Zagreb : Algoritam, 2012. -
(Biblioteka Arboretum : najljepši izdanci svjetske književnosti za mlade)
M SCOTT nek
12/2013
17

SUPROTNOSTI s Hello Kitty
Zagreb : Egmont, 2012. -
S SUPRO shk
12/2013
18

12/2013
19

12/2013
PETIGNY, Aline de
Zadar : Forum, 2010. -
(Zbirka ˝Petra˝)
S PETIG pet
12/2013
JA brojim
Zagreb : Naša djeca, 2012. -
(Sretna beba)
S JABRO
12/2013
25

VELINA, Mihaela
Zagreb : Mozaik knjiga, 2013. -
S VELIN žab
12/2013
26

LENOIR, Frederic
Zagreb : TIM press, 2013. -
(Biblioteka Naslijeđe)
21 LENOI bog
12/2013
27

BEECH, Rick
Rijeka : Leo-Commerce, 2005. -
745 BEECH ori
12/2013