Banner
Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Knjižnica

Pretraživanje kataloga

Katalog Knjižnice FOI-ja ima niz noviteta poput načina prikaza novonabavljene građe, prikaza trenutne raspoloživosti građe bez otvaranja zapisa, novi izgled korisničkog računa. Svaki segment kataloga prilagođen je mobilnim aplikacijama, a tu je i dark mode, odnosno tamni način rada. Za razliku od svijetle funkcije, tamna će katalog “obojiti” u crno i pridonijeti manjem opterećenju vida. Korisnicima sa slabijim vidom i onima koji su osjetljivi na jarko svjetlo omogućiti će bolju vidljivost sadržaja kataloga, pogotovo u noćnim satima. Osim toga tamni način štedi energiju i produžava vijek baterije mobitela. Boja pozadine bira se u gornjem desnom kutu.

Najave
Novosti
Radno vrijeme Knjižnice

Od četvrtka, 9. rujna 2021. godine, Knjižnica će za korisnike biti otvorena od ponedjeljka do petka od 7:00 – 20:00 sati.
U skladu s protuepidemijskim mjerama i preporukama i nadalje su obavezne maske za lice, mjerenje temperature na ulazu u Knjižnicu i dezinfekcija ruku.

Otvoren pristup na baze Expert Briefings, EconLit i MathSciNet
Ljetni praznici
Ljetni praznici

Zbog kolektivnog godišnjeg odmora Knjižnica će biti zatvorena od 26. srpnja do 20. kolovoza 2021. godine. S radom počinje 23. kolovoza 2021. od 7:00 do 17:00 sati.
Svim korisnicima želimo ugodne ljetne praznike!

Knjige za čitanje u hladu
Knjige za čitanje u hladu

Knjižnici FOI-ja poziva Vas da zavirite u Kutak za slobodni trenutak i pronađete knjigu za čitanje u hladu.

Novo u knjižnici FOI-ja: trajni pristup zbirci EBSCO eBooks

Knjižnica Fakulteta organizacije i informatike osigurala je za svoje korisnike trajni pristup zbirci EBSCO e-knjiga u otvorenom pristupu poznatih svjetskih izdavača. Zbirka sadrži više od 2700 e-knjiga.

Knjižnica FOI-ja za vrijeme pandemije COVID-19

Radno vrijeme

Preporuke

Usluge knjižnice

Objavljen e-Bilten prinova knjižnične građe broj 2/2021

Knjižnica Fakulteta organizacije i informatike objavila je e-Bilten prinova knjižnične građe, broj 2/2021, koji donosi pregled građe nabavljene od 1. travnja do 30 lipnja 2021. godine.
Fond knjižnice bogatiji je za 82 naslova. Kupnjom je nabavljeno 55 naslova, odnosno 71 primjerak, a darom 27 naslova, odnosno 28 primjeraka knjižnične građe.

Skraćeno radno vrijeme Knjižnice
Skraćeno radno vrijeme Knjižnice

U ponedjeljak, 21. lipnja 2021. godine, Knjižnica će biti otvorena od 7:00 do 15:00 sati.

Objavljen Bilten prinova knjižnične građe 1/2021

Objavljen je Bilten prinova knjižnične građe, broj 1/2021, koji donosi pregled građe nabavljene u prva tri mjeseca 2021. godine. Fond Knjižnice bogatiji je za 88 naslova odnosno 115 primjeraka knjižnične građe. Kupnjom su nabavljena 45 naslova odnosno 62 primjeraka. Darom su nabavljena 43 naslova odnosno 53 primjerka.

Poštovani korisnici, sretan Uskrs žele Vam knjižničari FOI-ja.
Poštovani korisnici, sretan Uskrs žele Vam knjižničari FOI-ja.

 

 

Radno vrijeme u petak, 2 travnja 2021.
Radno vrijeme u petak, 2 travnja 2021.

Radno vrijeme Knjižnice i svih službi Fakulteta organizacije i informatike je od 7:00 do 13:00 sati.

Otvorena izložba: Što se krije u spremištima Knjižnice FOI-ja?

Svaki član Knjižnice može se pomoću AAI@EduHr identiteta prijaviti na svoj korisnički račun te pratiti svoja zaduženja, ranije čitano, rezervirati ili produžiti rok posudbe. Ako je korisnik član drugih knjižnica u sustavu MetelWin tada na jednom mjestu može pratiti svoja zaduženja u svim knjižnicama. Pomoć kod prijave: tel. 042 390 878, e-mail knjiga@foi.unizg.hr.

Link 0

Link 1

Link 2

Link 3

Link 4

Link 5

Link 6

Link 7

Metlib
Za korištenje aplikacije morate biti član knjižnice. U knjižnici morate prijaviti svoju e-mail adresu.
Izjava o pristupačnosti