Banner
Point d.o.o.

Velika knjiga emocija

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
Naslov
Velika knjiga emocija / napisala Maria Menéndez-Ponte ; ilustrirala Judi Abbot ; stručni savjeti centar La Nau Espacial ; [prevela sa španjolskog Ela Varošanec Krsnik]. -
Impresum
Zagreb : Planetopija, 2020.
Materijalni opis
197 str. : ilustr. u bojama ; 24 cm. -
ISBN
978-953-257-451-7
Jezik
Hrvatski
Napomena
Prijevod djela: El gran libro de las emociones.

U razvoju djece emocije imaju važno mjesto koje ne smijemo zanemariti.
Da bismo mogli potaknuti razvoj i razumijevanje njihovog emocionalnog svijeta, ključno je prepoznati i znati izraziti emocije, kako za nas, tako i za djecu.
Katkad mi odrasli razumijemo što djeca osjećaju, ali ne znamo kako im to objasniti ili im pomoći da sami sebe bolje razumiju, iako je to važan korak za sazrijevanje i sretno odrastanje.
Trideset toplih i zabavnih priča u ovoj knjizi pomoći će djeci da prepoznaju i nose se sa raznim emocijama i situacijama.
Simpatični junaci i junakinje u veselim pustolovinama, od kojih neke mogu biti stvarne, a neke se odvijaju samo u mašti, približit će djeci emocije na topao i zabavan način.
Sve su priče popraćene i korisnim savjetima za roditelje o tome kako s djecom razgovarati i kako ih usmjeravati u otkrivanju emocija, a pripremili su ih stručnjaci španjolskog centra La Nau Espacial, specijaliziranog za obrazovanje djece i obitelji o emocijama.

Osobe
Autor teksta
Ilustrator
Inv.br
Info
Signatura
Odjel
B2209
U čitaonici!
S MENEN vel
IVAN
Point d.o.o. - Vidovečka 56b, VARAŽDIN - Tel: 042/206 306