Banner
Point d.o.o.

Knjižarevo obećanje

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
728
Naslov
Knjižarevo obećanje / John Dunning ; s engleskog preveo Dražen Čulić. -
Impresum
Zagreb : Algoritam, 2006. -
Materijalni opis
336 str. ; 24 cm. -
Uputnica
ISBN
953-220-413-X
Napomena
Prijevod djela: The bookman’s promise.

Nakon što je na dražbi cijenjene i renomirane bostonske kuće kupio potpisano prvo izdanje djela Hodočašće u Meku i Medinu majstora pera i pustolovine, jezikoslovca Richarda Francisa Burtona, Cliff Janeway nemalo će se iznenaditi kada se u njegovoj knjižari rijetkim knjigama pojavi devedesetogodišnja Josephine Gallant i izjavi da je prava vlasnica njegova blaga – ona.
Njezin djed, vjerni Burtonov pratitelj, bio je u posjedu cjelovite Burtonove zbirke, no ubrzo nakon njegove smrti zbirka je misteriozno nestala.
Pronašavši u Janewayu saveznika, gospođa Gallant zamolit će ga da joj vrati nestalo obiteljsko blago, no kratko nakon toga i njoj se gubi svaki trag.
Janewaya će potraga odvesti do otrcane male baltimorske knjižare, pisca mutne prošlosti i bande razbojnika koji su očito u potrazi za istim književnim draguljem, ali kada tijekom istrage strada i njegov prijatelj, postat će očito da je netko spreman na sve kako bi tajne prošlosti ostale zauvijek skrivene.
Knjižarevo obećanje treća je knjiga u seriji o Cliffu Janewayu nagrađivanog Johna Dunninga, američkog spisatelja neobično talentiranog i jedinstvenog kao i knjige koje tako iskreno voli i prodaje u svojoj knjižari i antikvarijatu Old Algonquin u Denveru

Osobe
Autor teksta
Prevoditelj
Ključne riječi
Inv.br
Info
Signatura
Odjel
B1858
U čitaonici!
821.111 DUNNIN knjo
ŽELJKA
B771
Do 23.03.2021
821.111 DUNNIN knjo
Ukupno: 2
Point d.o.o. - Vidovečka 56b, VARAŽDIN - Tel: 042/206 306