Banner
Pomorski fakultet u Splitu

Bilokalnik d.d. Koprivnica : 40 godina

E-građa, knjige Vrsta gradje
Naslov
Bilokalnik d.d. Koprivnica : 40 godina / [urednik Krešimir Blažek...] . -
Impresum
Koprivnica : Bilokalnik, 2000. -
Materijalni opis
57 str. : ilustr. ; 25 cm
Jezik
Hrvatski
Digitalizirana knjiga - Izvornik u Knjižnici i čitaonici ˝FRAN GALOVIĆ˝ u Koprivnici.

ve godine obilježavamo četiri desetlje ća kako je u Koprivnici puštena u rad prva suvremena pilana u Podravini, što je zasigurno temelj za razvoj drvno-industrijske proizvodnje Bilokalnik.

Od tih dana pa tijekom svih četrdeset godina generacije marljivih ljudi Bilokalnikovaca, pokazuju izuzetni entuzijazam, samoodricanje uz visoki stupanj stručnosti i kreativnosti na razvoju i građenju onoga što kroz ove protekle četiri decenije sa ponosom ističemo pod imenom Bilokalnik.

Kroz tih četiri desetljeća prolazi se Icroz niz razvojnih ciklusa i organizacijskih promjena, uvijek aktivna rukovodstva i zaposleni u Bilokalniku izučavaju i pronalaze modele prilagodbe na sve društveno-ekonomske tržišne promjene u burnim i turbulentnim vremenima.
Prolazi se kroz sve zamke i organizacijske nužnosti državnog centralističkog upravljanja, kroz sve promjene i faze izgradnje tzv. samoupravno-društveno-ekonomskih odnosa pa do organiziranja poslovanja na novim tržišnim principima, otvorenog i slobodnog tržišta, privatizacije poduzeća i pripreme za uključivanje u globalne ekonomske odnose svjetske privrede.

.....

Tekstualno pretraživanje
Inv.br
Info
Signatura
X1873
On-line
67/68:331:061 BILOK
Point d.o.o. - Vidovečka 56b, VARAŽDIN - Tel: 042/206 306