Banner
Point d.o.o.

[Trideset] 30 VAMA

E-građa, knjige Vrsta gradje
Naslov
[Trideset] 30 VAMA / [urednik Boris Kožar]. -
Impresum
Varaždin : ˝Vama˝-trgovačka radna organizacija Varaždin, [1983]. -
Materijalni opis
126 str. : ilustr. ; 21 cm
Uputnica
Digitalizirana knjiga - Izvornik u knjižnici POINT d.o.o. Varaždin.

Uvodnik:
Izuzetno je sretna okolnost, a za mene i posebna čast, što mi je u ovom mandatnom razdoblju povjerena dužnost predsjednika Radničkog savjeta »Vame« jer se radi o jubilarnoj 30-godišnjici rada i djelovanja naše radne organizacije.
A kada je već riječ o vrijednoj obljetnici u prvom redu želim istaći da su naši radnici s pravom ponosni na sve što su u ova tri desetljeća velikim samoodricanjem i besprimjernim samoprijegorom postigli na razvoju naše radne organizacije i unapređenju trgovine ne samo u Varaždinu, već i na području Zajednice općine Varaždin pa i mnogo šire.
Naša radna organizacija »Vama« danas je poznata trgovačka tvrtka, ne samo u okvirima naše republike, već i na području čitave naše zemlje.
Mi djelujemo na cijelom jugoslavenskom tržištu, ne zatvaramo se ni u lokalne, ni regionalne ni republičke okvire, a to je osnovni razlog da je snabdjevenost naših prodajnih prostora u pored brojnih teškoća trgovanja još uvijek dobra.
Stvorili smo suvremenu trgovačku organizaciju opremljenu najmodernijim sredstvima rada, s elektroničkim praćenjem podataka.
Raspolažemo modernim skladištima, hladnjačama i zrionicama voća, pakirnicama za konfekcioniranje robe, imamo palet-ni sistem rada i veliki suvremeni transport.
Imamo dobru kadrovsku strukturu sa visokostručnim kadrovima i vrlo dobrim poslovodnim kadrom koji se neprestano dalje stručno osposobljava.
...

Predsjednik Radničkog savjeta ˝VAME˝
Vera Sever

Tekstualno pretraživanje
Inv.br
Info
Signatura
X2325 Sv. VAR
On-line
339 VAMA
Point d.o.o. - Vidovečka 56b, VARAŽDIN - Tel: 042/206 306