Banner
Gradska knjižnica grada Donjeg Miholjca

Nove bajke koje pomažu djeci : priče o svađi, strahu i nesigurnosti te ono što bi roditelji trebali znati o tome : za djecu od 6 do 10 godina

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
Naslov
Nove bajke koje pomažu djeci : priče o svađi, strahu i nesigurnosti te ono što bi roditelji trebali znati o tome : za djecu od 6 do 10 godina / Gerlinde Ortner ; [s njemačkog prevela Branka Grubić]. -
Izdanje
2 izdanje. -
Impressum
Zagreb : Mozaik knjiga, 2018. -
Materijalni opis
142 str. ; 21 cm. -
ISBN
9789531400886
Jezik
Hrvatski
Napomena
Prijevod djela: Neue maerchen, die den Kindern helfen.

Poslije velikog uspjeha knjige ˝Bajke koje pomažu djeci˝, koja je namijenjena djeci od 3 do 7 godine, dječja je psihologinja dr. Gerlinde Ortner slične priče napisala i namijenila ih djeci između šeste i desete godine života.

U knjizi ˝Nove bajke koje pomažu djeci˝ autorica donosi konkretna rješenja za prevladavanje mnogih problema djece tog uzrasta poput straha, nesigurnosti, konfliktnih situacija, koje će djeca po uzoru na junake tih bajki uspješno riješiti. Roditelji će iz ove knjige naučiti kako ispravno reagirati na poremećaje u ponašanju djeteta i bolje ga razumjeti te što činiti (ili nikako ne činiti) kada je riječ o raznim poremećajima u djetetovu razvoju.

Kada čitati ove priče?

Umjerenost u gledanju televizijskog programa; Učenik iz razreda, koji ima teškoće u razvoju; Snošljivost prema strancima; Protiv nasilnog ponašanja; Štednja, novčane teškoće ; Kada roditelji otputuju ; Strah od boravka u bolnici, strah od rastanka ; Protiv nesigurnosti i društvenih zapreka ; Kako podnijeti razočarenje i poraz ; Spolni odgoj ; Kad se roditelji svađaju ; Roditelji su rastavljeni ; Za djecu samohranih roditelja, strah od gubitka.

Inv.br.
Info
Signatura
13369
Dostupno
159.9 ORT n
Gradska knjižnica grada Donjeg Miholjca - Trg Ante Starčevića 22, Donji Miholjac - Tel: 031 631 746