Banner
Gradska knjižnica grada Donjeg Miholjca

Tajna Šuplje kule : Vladimir i Matilda

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
978-953-286-260-7
Naslov
Tajna Šuplje kule : Vladimir i Matilda / napisala Milana Vuković Runjić ; oslikao Martin Hrastić. -
Impressum
Zagreb : Vuković & Runjić, 2021. -
Materijalni opis
111 str. : ilustr. u bojama ; 25 cm. -
ISBN
978-953-286-260-7
Jezik
Hrvatski

Nakon svih čarolija što su se u prvom nastavku ˝Vladimira i Matilde˝ odigrale u vrtu na zapadnom izlazu iz grada, čeka se još samo ishod konačnog okršaja između Zelenog i Crnog čarobnjaka.
Dva su svijeta – u jednom prebivaju “obični i normalni” ljudi poput Antonije, njezine mame i bake, dok u drugom žive vještice i čarobnjaci – pa tako i mala vještica Matilda.
Hoće li ti svjetovi ostati strogo odijeljeni ili će se još jednom protagonisti izmiješati poput igraćih karata? Vidjet ćemo to u nastavku priče o dobrom čarobnjaku Vladimiru i njegovoj kćeri Matildi što zajedno s vješticom Vesnom žive u staroj platani u Antonijinom vrtu.
Tajanstvena Šuplja kula u kojoj prebiva zli čarobnjak Mor otkrit će mnoštvo svojih tajni, a samim time i postati manje strašna nego inače. Upoznat ćemo i Moranu, izuzetno moćnu i staru vješticu, koja bez obzira na godine vozi ludi sportski auto s kojim ulijeće u priču.
Nećemo tajiti: dobro uvijek pobjeđuje zlo, no da bi došlo do kakvog-takvog primirja između čarobnih događaja i stvarnosti, naši će junaci mnogo toga pretrpjeti i naučiti. Pogotovo Antonija. Na kraju, svjedočit ćemo velikom pomirenju dvaju svjetova jer sretan je završetak ove priče neizbježan…

Ključne riječi
Inv.br.
Info
Signatura
27962
Dostupno
D VUK t
Gradska knjižnica grada Donjeg Miholjca - Trg Ante Starčevića 22, Donji Miholjac - Tel: 031 631 746