Banner
Gradska knjižnica grada Donjeg Miholjca

Skrivene poruke

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
978-953-360-320-9
Naslov
Skrivene poruke / Vi Keeland, Penelope Ward ; prevela s engleskoga Ana Katana. -
Impresum
Zagreb : Znanje, 2021. -
Materijalni opis
313 str. ; 24 cm
ISBN
978-953-360-320-9
Jezik
hrv, eng
Napomena
Prijevod djela: Hate notes. - Bilješka o autoricama na omotu.

Sve je počelo tajanstvenom porukom ušivenom u vjenčanicu… Dok u trgovini rabljenom robom pokušava prodati svoju dizajnersku, no bezličnu vjenčanicu, Charlotte pronalazi onu savršenu i kupuje ju premda je u bližoj budućnosti ne čeka vjenčanje. U podstavi vjenčanice pronalazi tajanstvenu poruku: ˝Hvala što si ostvarila sve moje snove˝, na čijem se zaglavlju nalazi otisnuto ime Reeda Eastwooda. Nakon nekoliko čaša vina, misterij zvan Reed Eastwood rješava se klikom miša.
Iako se na prvu čini kao muškarac iz snova, Charlotte ubrzo shvaća da je Reed Eastwood zapravo arogantan, ciničan i zahtjevan. I povrh svega, zahvaljujući čudnovatom obratu sudbine, postao joj je šef. No to je ne sprečava u pokušajima da dozna što se krije iza njegova ljubavnog pisma. Onog koje nije dobilo sretan završetak.
Charlotte će ubrzo shvatiti da ta priča nije ništa u usporedbi s onom koja se upravo počinje odvijati između njih. Svakim trenom sve vrelija, nježnija i neočekivanija od svega što je ikad mogla zamisliti…

Ključne riječi
Inv.br
Info
Signatura
28943
Dostupno
821.111(73) KEE s
Gradska knjižnica grada Donjeg Miholjca - Trg Ante Starčevića 22, Donji Miholjac - Tel: 031 631 746