Banner
Gradska knjižnica grada Donjeg Miholjca

Pip i Popi : na igralištu

Slikovnice - karton Vrsta gradje
978-953-357-137-9
Naslov
Pip i Popi : na igralištu / [tekst i ilustracije] Alex Scheffler ; [prevela i prilagodila Dunja Flegar]. -
Impresum
[Velika Gorica] : Planet Zoe, 2024. -
Materijalni opis
[10] str. : ilustr. u bojama ; 19 cm. -
ISBN
978-953-357-137-9
Napomena
Prijevod djela: Pip and Posy: at the park.

Interaktivna kartonska slikovnica-skrivalica s mekanim iznenađenjima za sve male obožavatelje serijala ˝PIP I POPI˝. Tematski je povezana sa slikovnicom (pričom) ˝Pip i Popi: Novi romobil˝. Pip i Popi igraju se skrivača u parku kraj igrališta. Ovaj put se sakrila Popi, a Pip je posvuda traži. Na svakoj stranici, otvarajući mekane prekrivalice od flisa, mališani upoznaju predmete i likove u parku i na dječjem igralištu. Naposljetku Pip naravno pronalazi Popi koja se sakrila u visokoj travi i upravo pušta mjehuriće. Svaka prekrivalica drukčije je boje i prepoznatljivog oblika. Obilje prilika za zabavu i učenje!

Mališane će oduševiti što se zajedno s omiljenim likovima mogu uključiti u igru skrivača na dječjem igralištu. Izvrsna slikovnica za sve one koji vole igrati se s prijateljima u parkiću i na igralištu. Svaka slikovnica iz ove serije pravi je užitak i poticaj za djetetova osjetila vida i dodira, prilika za prepoznavanje oblika i boja, kao i za nadograđivanje vokabulara.
Preporuka: kombinirajte ovu interaktivnu slikovnicom s pričom ˝Pip i Popi: Novi romobil˝. Pročitajte priču i zaigrajte zajedno igru skrivača na igralištu.

Inv.br
Info
Signatura
Odjel
32063
Dostupno
S SCH p
Dječji odjel
Gradska knjižnica grada Donjeg Miholjca - Trg Ante Starčevića 22, Donji Miholjac - Tel: 031 631 746