Banner
Gradska knjižnica grada Donjeg Miholjca

Pip i Popi : na rođendanu

Slikovnice taktilne - karton Vrsta gradje
978-953-357-138-6
Naslov
Pip i Popi : na rođendanu / [tekst i ilustracije] Alex Scheffler ; [prevela i prilagodila Dunja Flegar]. -
Impresum
[Velika Gorica] : Planet Zoe, 2024. -
Materijalni opis
[10] str. : ilustr. u bojama ; 19 cm. -
ISBN
978-953-357-138-6
Napomena
Prijevod djela: Pip and Posy: at the party.

Interaktivna kartonska slikovnica-skrivalica s mekanim iznenađenjima za sve male obožavatelje serijala ˝PIP I POPI˝. Tematski je povezana sa slikovnicom (pričom) ˝Pip i Popi: Rođendanska proslava˝. Pip i Popi igraju se skrivača na Popinoj rođendanskoj proslavi. Ovaj put se sakrio Pip, a Popi ga posvuda traži. Na svakoj stranici, otvarajući mekane prekrivalice od flisa, mališani upoznaju predmete u kući i u dvorištu. Naposljetku Popi naravno pronalazi Pipa koji se sakrio iza velikog grma u dvorištu i upravo iznosi lijepu rođendansku tortu. Svaka prekrivalica drukčije je boje i prepoznatljivog oblika. Obilje prilika za zabavu i učenje!

Mališane će oduševiti što se zajedno s omiljenim likovima mogu uključiti u igru skrivača na rođendanskoj proslavi. Izvrsna slikovnica za sve one koji slave rođendan i pozivaju prijatelje u goste. Svaka slikovnica iz ove serije pravi je užitak i poticaj za djetetova osjetila vida i dodira, prilika za prepoznavanje oblika i boja, kao i za nadograđivanje vokabulara.
Preporuka: kombinirajte ovu interaktivnu slikovnicom s pričom ˝Pip i Popi: Rođendanska proslava˝. Pročitajte priču i zaigrajte zajedno igru skrivača u kući i u dvorištu.

Inv.br
Info
Signatura
Odjel
32068
Dostupno
S SCH p
Dječji odjel
Gradska knjižnica grada Donjeg Miholjca - Trg Ante Starčevića 22, Donji Miholjac - Tel: 031 631 746