Banner
Gradska knjižnica grada Donjeg Miholjca

Povratak u kafić na kraju svijeta

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
978-953-13-2001-6
Naslov
Povratak u kafić na kraju svijeta / John Strelecky ; prevela s engleskog Marija Perišić. -
Impressum
Zagreb : Egmont, 2020. -
Materijalni opis
328 str. ; 21 cm. -
ISBN
978-953-13-2001-6
Jezik
Hrvatski
Napomena
Prijevod djela: Return to the why cafe.

Kad je jedne večeri na pustoj cesti slučajno zalutao u mali kafić nazvan Café Zašto, Johnov se život zauvijek promijenio. Provevši u njemu cijelu noć, John je iz kafića otišao sa sasvim novim pogledom na život i smisao života.
Deset godina poslije nemalo se iznenadio našavši se ponovno u istom caféu. Na jelovniku je pronašao nova pitanja, a slijedile su i novepustolovine. Vrijeme provedeno u kafiću drugi mu je put odvelo život u posve neočekivanom smjeru. Smješten na prekrasnim Havajima, nastavak bestselera Kafić na kraju svijeta vraća čitatelje na mjesto na čijem jelovniku neće naći samo odličnu hranu, nego i pitanja koja tjeraju na razmišljanje i doživljaje koji će im promijeniti život. Zato se smjestite u ugodni separe uz prozor i uživajte u knjizi Povratak u kafić na kraju svijeta.

Nakon prijelomnog životnog događaja kad su mu bile trideset tri godine, John je dobio nadahnuće i ispričao priču o kafiću na kraju svijeta. Knjiga je četiri puta postala bestseler godine i prevedena je na četrdeset jedan jezik, a deset godina kasnije napisan je
i nastavak, Povratak u kafić na kraju svijeta.
Johnove jednostavne ali poticajne poruke nadahnule su milijune da žive na svoj način. Uz Oprah Winfrey, Tonyja Robbinsa i Deepaka Chopru proglašen je jednim od stotinu najinspirativnijih idejnih predvodnika u području liderstva i osobnog razvoja.

Ključne riječi
Inv.br.
Info
Signatura
26855
Dostupno
821.111(73) STR p
Gradska knjižnica grada Donjeg Miholjca - Trg Ante Starčevića 22, Donji Miholjac - Tel: 031 631 746