Banner
Gradska knjižnica grada Donjeg Miholjca

Ponoćno sunce

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
978-953-342-171-1(meki uvez)
Naslov
Ponoćno sunce / Stephenie Meyer ; s engleskoga preveo Marko Maras. -
Impressum
Zagreb : Lumen, 2020. -
Materijalni opis
676 str. ; 22 cm
ISBN
978-953-342-171-1(meki uvez)
Jezik
Hrvatski

Nastavak serijala Sumrak!
Kad su se Edward Cullen i Bella Swan sreli u Sumraku, rodila se jedinstvena ljubav. No dosad smo znali samo Bellinu priču. U Ponoćnome suncu napokon čitamo Edwardovu.
Nezaboravna ljubavna priča između Belle i vampira Edwarda u Ponoćnom suncu dobiva nov i mračan obrat. Susret s Bellom najpotresniji je i najneobičniji događaj koji je Edward doživio otkad je postao vampir. Nove, očaravajuće pojedinosti o Edwardovoj prošlosti i dubina njegovih misli odaju nam zašto mu je ljubav prema Belli najveće iskušenje u životu. Bude li slijedio svoje srce, svoju žudnju, Bellu će dovesti u opasnost. Može li živjeti bez Belle?
Romani serijala Sumrak očaravaju milijune čitatelja diljem svijeta. Ti suvremeni klasici o pravoj i gotovo nemogućoj ljubavi između srednjoškolke Belle Swan i vampira Edwarda Cullena pomaknuli su granice žanra književnosti za mlade i stekli status književnog fenomena. Prema ovim romanima snimljeni su i vrlo uspješni istoimeni filmovi s Kristen Stewart i Robertom Pattinsonom u glavnim ulogama.

Inv.br.
Info
Signatura
27522
Dostupno
821.111(73) MEY p
Gradska knjižnica grada Donjeg Miholjca - Trg Ante Starčevića 22, Donji Miholjac - Tel: 031 631 746