Banner
Knjižnica i čitaonica ˝Fran Galović˝ Koprivnica

La Templanza vinograd života : [roman] [Elektronička građa]

E-građa, E-knjiga Vrsta gradje
Naslov
La Templanza vinograd života : [roman] [Elektronička građa] / María Duenas ; prevela sa španjolskog Branka Oštrec. -
Impresum
Zaprešić : Fraktura, 2016. -
Materijalni opis
1 online jedinica građe
ISBN
9789532668216
Jezik
hrv, spa
Napomena
Prijevod djela: La Templanza.
Zahtjevi sustava: Windows, bilo koji istraživač ili MetLib. - Publikacija u formatu EPUB. - Tiskano izd. sadrži 494 str.

U silnoj želji da ponovno pokrene proizvodnju srebra u svojem rudniku Las Tres Lunas, Mauro Larrea spreman je staviti na kocku sve što ima.
Uvjeren u svoje sposobnosti zahvaljujući kojima je od siromašnog rudara postao jedan od najuvaženijih građana Meksika, odluči uložiti golemi novac u američke strojeve.
No izbija građanski rat Sjevera i Juga, a njegov američki partner pogiba u Bitki kod Manassasa.
Larrea preko noći ostane bez ičega, no sreća ga ipak ne napušta – na neobičan način stječe vinograd La Templanza u svojoj rodnoj Španjolskoj.
Premda krene preko oceana kako bi posjed prodao i izbavio se iz dugova, kad stigne u uspavani andaluzijski grad Jeres, čeka ga još puno iznenađenja, a nesuđena nasljednica La Templanze Soledad Montalvo samo je jedan od izazova s kojima se mora suočiti.
La Templanza – vinograd života novi je bestseler španjolske autorice Maríje Due?as, koja se proslavila romanom Vrijeme između krojenja.
Napeta i pustolovna, puna neočekivanih obrata i osjećaja, ova saga odvodi čitatelja na užurbane ulice Havane i u idilične španjolske vinograde dok sa strepnjom prati nove avanture njezina šarmantnoga glavnog junaka.

Ključne riječi
Inv.br
Info
Signatura
Odjel
J15
On-line
E821.134.2-3 DUENA lat
ODJEL ZA ODRASLE
Knjižnica i čitaonica ˝Fran Galović˝ Koprivnica - Zrinski trg 6, Koprivnica - Tel: 048 622 363