Banner
Knjižnica i čitaonica ˝Đuro Sudeta˝, Garešnica

Slana i slatka Kvasomanija : više od 77 recepata za slane i slatke delicije s domaćim kvasom

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
978-953-52-0375-9
Naslov
Slana i slatka Kvasomanija : više od 77 recepata za slane i slatke delicije s domaćim kvasom / Anita Šumer ; sa slovenskoga preveo Vid Jeraj ; [fotografije Nik Jarh, Ines Suljić]. -
Impresum
Zagreb : V. B. Z., 2022. -
Materijalni opis
294 str. : ilustr. u bojama ; 26 cm. -
ISBN
978-953-52-0375-9
Jezik
hrv, slv
Napomena
Prijevod djela: Slana in sladka drožomanija.
Bibliografija: str. [299].

Kad sam 2012. godine iz ljubavi prema suprugu Saši počela peći kruh s domaćim kvasom, nisam ni pomislila kamo bi me mogla odvesti ta jednostavna fermentirana mješavina brašna i vode. I dogodilo se sljedeće: više od 40 milijuna pregleda na društvenim mrežama, brojne radionice diljem svijeta, međunarodni projekt The Quest for Sourdough, prvi slovenski kvas, moj Rudl, u svjetskoj knjižnici kvasa u Belgiji, četiri izdanja Kvasomanije u Sloveniji, prijevodi na strane jezike te, napokon, i ovaj dugo očekivani nastavak moje prve knjige.

Ali kada vas vode predanost, strast, ljubav i želja da pomažete drugima, čini se da sve to dođe samo od sebe. Dosad sam s Rudlom proputovala dvanaestak zemalja i održala stotinjak radionica o pečenju s kvasom za više od 1300 nadahnutih polaznika. Kad vidim njihovu radost, strast i ljubav, znam da sam bliže ostvarenju Sašove i svoje zajedničke misije – potaknuti što više ljudi na pečenje s kvasom kako bismo jeli što bolji kruh! (Anita Šumer)

Ključne riječi
Inv.br
Info
Signatura
Odjel
44150
Dostupno
64 ŠUMER sla
STUDIJSKI ODJEL
Knjižnica i čitaonica ˝Đuro Sudeta˝, Garešnica - Vladimira Nazora 3, Garešnica - Tel: Odjel za odrasle: 043 445 299