Banner
Gradska knjižnica Metković

Sve što sam htjela reći majci

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
978-953-13-2678-0
Naslov
Sve što sam htjela reći majci / Susan Patterson i Susan DiLallo s Jamesom Pattersonom ; s engleskoga prevela Valentina Markasović. -
Impresum
Zagreb : Egmont, 2024. -
Materijalni opis
268 str. ; 21 cm. -
ISBN
978-953-13-2678-0
Jezik
hrv, eng
Napomena
Prijevod djela: Things I wish I told my mother.

˝Sve što sam htjela reci majci˝, iz pera dviju vrsnih autorica – i uz malu pomoć nenadmašnog Jamesa Pattersona – duhovita je, šarmantna i neodoljiva priča o ljubavi, različitostima i tajnama te prava posveta posebnoj vezi između majki i kćeri.
Kći ima vlastiti, prepoznatljiv izricaj, stil i – tajne.
Tridesetšestogodišnja Laurie radi u marketinškoj agenciji, u sebi krije spisateljski dar, svijetom putuje s iznošenom platnenom torbom i još se uvijek oporavlja od bolne rastave.
Majka ima vlastiti, prepoznatljiv izricaj, stil i – tajne.
Ginekologinja Liz, ugledna liječnica bogatih i slavnih, ne dopušta da je svijet vidi bez šminke i dizajnerske odjeće, gotovo četiri je desetljeća bila u skladnom braku, a svijetom putuje s barem dva elegantna – i prikladno skupa – kovčega.
Nakon što Liz završi u bolnici zbog problema sa srcem, Laurie je odluči iznenaditi putovanjem iz snova – u uvijek prekrasan Pariz i majčinu rodnu Norvešku. Dva tjedna zajedničkog putovanja koja čitatelju bude sva osjetila – od hrane od koje rastu zazubice, preko francuskog šarma i polarne svjetlosti u Norveškoj do naramka dizajnerske odjeće – raspakirat će cijela dva života tajni, nada, radosti, zamjeranja i iznad svega – ljubavi.

Inv.br
Info
Signatura
Odjel
O21253
Do 26.07.2024
821.111(73) PATTE.S sve
ODJEL ZA ODRASLE
Gradska knjižnica Metković - Kralja Zvonimira 4, Metković - Tel: 020 681 715