Banner
Narodna knjižnica Blato

Sluškinjin dnevnik

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
Naslov
Sluškinjin dnevnik / Loreth Anne White ; s engleskog preveo Andrej Bukarica. -
Impresum
Zagreb : Mozaik knjiga, 2024. -
Materijalni opis
365 str. ; 20 cm. -
ISBN
978-953-14-3617-5 (meki uvez)
Napomena
Prijevod djela: The Maid’s Diary.

Kit Darling sluškinja je koja ne može odoljeti njuškanju. Ona je „nevidljiva djevojka“, koja kompulzivno gura nos u tajanstvene živote svojih bogatih klijenata. Njezin bezazleni hobi postaje uteg oko vrata kad otkrije mračnu tajnu svojih poslodavaca. Kit postaje najveća prijetnja njihovu životu, a time i smetnja koju treba ukloniti.

Kad istražiteljica Mallory Van Alst stigne u luksuznu Staklenu kuću, otkriva dokaze krvoločnog napada kojeg nitko ne bi mogao preživjeti. No, tijelo nedostaje, kućevlasnici su napustili posjed, a njihova je sluškinja nestala. Jedini je svjedok susjeda starica koju su usred noći probudili vrisci. Mal ulazi u mračan i zlokoban svijet zločina koji srlja prema sigurnom uništenju.

U svom novom romanu autorica Loreth Anne White sjajno drži čitatelja u neizvjesnosti dok postupno razotkriva tajne, otkrivajuci šokantnu istinu.

“Mračna, zlokobna i uznemirujuća priča od početka čitatelja drži u neizvjesnosti, a ujedno je iznenađujuća, nemilosrdna i potpuno obmanjujuća.” – What’s Better
Than Books?

Inv.br
Info
Signatura
18018
Do 16.08.2024
820(73)-31 WHI s
Narodna knjižnica Blato - Prva ulica 25/3, Blato - Tel: 020 851 190