Banner
Narodna knjižnica Blato

Pauk

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
978-953-358-625-0
Naslov
Pauk / Lars Kepler ; prevela sa švedskog Ivana Ramljak. -
Izdanje
1. izd. -
Impresum
Zaprešić : Fraktura, 2023. -
Materijalni opis
497 str. ; 23 cm. -
ISBN
978-953-358-625-0
Jezik
hrv, swe
Napomena
Prijevod djela: Spindeln. - Lars Kepler je dijeljeni pseudonim Alexandre Coelho Ahndoril i Alexandera Ahndorila. - Bilješka o autorima: str. 495. - Bilješka o prevoditeljici: str. 497.

Prije tri godine Saga Bauer primila je prijeteću razglednicu PAUK s opisom pištolja i devet bijelih metaka – od kojih je jedan namijenjen njezinu partneru, inspektoru Jooni Linni. Pošiljatelj je napisao da je Saga jedina osoba koja ga može spasiti. Saga je Jooni pokazala razglednicu, ali vrijeme je prolazilo, a prijetnja je izblijedjela kao besmislena provokacija.
Do sada. Vreća s raspadnutim tijelom pronađena je kako visi s drveta kod Kapellskära, a na mjestu ubojstva izbijeljena čahura. Policija ubrzo shvaća da im svirepi počinitelj, kroz komplicirane zagonetke, daje priliku da zaustave seriju ubojstava. Joona Linna i Saga Bauer, rame uz rame, pokušavaju riješiti zagonetku i spasiti označene žrtve. No čini se da uvijek stignu trenutak prekasno. Lov postaje sve osobniji i neizvjesniji. Možda je ovaj serijski ubojica nezaustavljiv...

Deveti nastavak svjetskog bestseler-serijala o policijskom inspektoru Jooni Linni šokantan je i uzbudljiv na način kako to samo Lars Kepler može postići. Njegov serijski ubojica plete đavolski zamršenu mrežu mameći Joonu sve bliže zamci iz koje možda neće moći pobjeći. Ovo spuštanje u jezivi svijet PAUKA vrtoglavi je triler o zlu koje i kad nestane, nije potpuno nestalo.

Inv.br
Info
Signatura
18038
Dostupno
839.7-31 KEPLE pau(9)
Narodna knjižnica Blato - Prva ulica 25/3, Blato - Tel: 020 851 190