Banner
Knjižnica i čitaonica grada Preloga

Muški poraz : nepobitan dokaz da su žene bolje u vožnji, kockanju, politici, špijuniranju, kušanju piva, policijskom poslu, upravljanju investicijskim fondovima i otprilike u svemu ostalome

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
953-0-61145-0
Naslov
Muški poraz : nepobitan dokaz da su žene bolje u vožnji, kockanju, politici, špijuniranju, kušanju piva, policijskom poslu, upravljanju investicijskim fondovima i otprilike u svemu ostalome / Dan Abrams ; [prevoditelj Vedran Pavlić]. -
Impressum
Zagreb : Školska knjiga, 2011. -
Materijalni opis
128 str. : ilustr. ; 21 cm. -
ISBN
953-0-61145-0
Jezik
Hrvatski
Napomena
Prijevod djela : Man down.
Bilješka o autoru.

Dame i gospodo porotnici, svima su vam poznate dosadne predrasude kako su žene loši vozači i nemaju osjećaj za orijentaciju i kako iza svakog uspješnog muškarca stoji žena.
Oslanjajući se na godine pravnog iskustva i znanstvenih istraživanja, Dan Abrams objašnjava korak-po-korak zašto su žene bolje od muškaraca u svim mogućim područjima - od upravljanja investicijskim fondovima do upravljanja zrakoplovom pa do toga da žive dulje.
Želite li imati provjerene argumente kojima možete u svakoj debati ’muškarci ili žene’ potući svakoga tko imalo sumnja u žene, ovo je knjiga za vas.

Inv.br.
Info
Signatura
Odjel
P21350
Dostupno
159.9 ABRAM muš
3
Knjižnica i čitaonica grada Preloga - Glavna ulica 33, Prelog - Tel: 040 646 753