Eko-povrtlar : praktičan priručnik za profitabilan uzgoj povrća na malim gospodarstvima

Tekstualna građa, tiskana
Naslov
Eko-povrtlar : praktičan priručnik za profitabilan uzgoj povrća na malim gospodarstvima / Jean-Martin Fortier ; predgovor Severine von Tscharner ; ilustracije Marie Bilodeau ; [prevela Irena Biličić]. -
Impressum
Zagreb : Planetopija, 2018. -
Materijalni opis
XX, 219 str. : ilustr. ; 22 cm. -
ISBN
978-953-257-391-6
Jezik
hrv, eng
Napomena
Prijevod djela: The market gardener. - Str. IX-XI: Biti eko-povrtlar / David Pejić. - Predgovor Severine von Tscharner Fleming, the Greenhorns: str. XV-XVIII.
Bibliografija. - Pojmovnik. - Kazalo pojmova.

Praktični priručnik za profitabilni uzgoj povrća na manjim imanjima. Lokalna, ekološka poljoprivreda sve je popularnija, a vjeruje se i da je upravo ona rješenje problema koji su nastali kao posljedica negativnih industrijskih trendova u svijetu koji nanose sve veću nepopravljivu štetu. Kao odgovor na taj trend, sve je više mladih poduzetnika koji svojim nadahnjujućim idejama pokazuju kako osnovati uspješno malo gospodarstvo usmjereno na prodaju. Jean-Martin Fortier vodeći je kreativac i inovator na tom polju - zajedno sa suprugom na manje od 8 000 m2 već deset godina dokazuje da je moguće dobro živjeti od poljoprivrede malih razmjera te da i zajednica može uživati u blagodatima takvog pristupa.

Inv.br.
Info
Signatura
Odjel
P27887
Dostupno
635 FORTI eko
3
Knjižnica i čitaonica grada Preloga - Glavna ulica 33, Prelog - Tel: 040 646 753