Stotka : vodič kroz predmete koje svaka žena sa stilom mora imati

Tekstualna građa, tiskana
Naslov
Stotka : vodič kroz predmete koje svaka žena sa stilom mora imati / Nina Garcia ; [ilustrirao Ruben Toledo ; prevela s engleskog Lara Hoelbling Matković]. -
Impressum
Zagreb : Algoritam, 2009. -
Materijalni opis
308 str. : ilustr. ; 21 cm
ISBN
953-220-860-3
Jezik
Hrvatski
Napomena
Prijevod djela: One hundred.

U planetarno popularnoj Maloj crnoj knjizi stila, neupitni modni autoritet Nina Garcia uputila je žene kako o vlastitome stilu razmišljati na potpuno nov način. Ohrabrujući čitateljice da kreativno pristupe svojem stilskom identitetu, Nina je ženama svih godišta uvjerljivo pokazala kako da same oblikuju jedinstven i prepoznatljiv modni izričaj.
Nakon što je svijetu predstavila temelje svoje stilske filozofije, Nina je odlučila prihvatiti se pitanja koje su joj čitateljice tako često postavljale: koji su to točno bezvremeni modni predmeti?
Stotka odgovara na to pitanje i ženama pruža konkretnu mapu koju će slijediti planiraju li izlet u kupovinu koji bi im trebao opskrbiti ormare. Uz ilustracije glasovitoga modnog ilustratora Rubena Toleda, Stotka je zbirka stotinu komada za koje Nina vjeruje da nikada neće izaći iz mode i koji su vremenom postali prijeko potrebni svakoj ženi koja nastoji oblikovati vlastiti bezvremeni modni stil.

Ključne riječi
Inv.br.
Info
Signatura
Odjel
P21708
Dostupno
39 GARCI sto
3
Knjižnica i čitaonica grada Preloga - Glavna ulica 33, Prelog - Tel: 040 646 753