Knjiga mudrosti : srž tibetanskog budizma : komentari Atishinih sedam točaka vježbanja uma

Tekstualna građa, tiskana
Naslov
Knjiga mudrosti : srž tibetanskog budizma : komentari Atishinih sedam točaka vježbanja uma / Osho Rainesh ; prevela Dolores Jovanović. -
Impressum
Rijeka : Leo-commerce, 2018. -
Materijalni opis
2 sv. (388; 420 str.) ; 21 cm
ISBN
978-953-218-594-2
Jezik
Hrvatski
Napomena
Prijevod djela: Book of wisdom

˝Sedam točaka je poput sjemenki... kad razmišljate i meditirate o njima i kad počnete eksperimentirati s njima, iznenadit ćete se, upustit ćete se u najveću pustolovinu svoga života.˝
Odaberite bilo koju religiju ili filozofiju i, tražite li jedan istinski novi uvid, naći ćete ga u Oshu. Ni tibetanski budizam nije iznimka.

Stoljeća i stoljeća tradicije ne moraju nužno rezultirati mudrošću današnjem čitatelju smisao mogu dati samo svijest i vječno mlad um.
Zapamtite, važno je samo ono što možete ponijeti sa sobom kad napuštate ovo tijelo. To znači da, osim meditacije, ništa drugo nije važno. Ništa drugo nije važno osim svijesti, jer vam smrt ne može oduzeti jedino svijest.
Osho uklanja prašinu tradicije koja se nataložila na meditaciju. Ova knjiga je vodič za suvremeno razumijevanje meditacije. Lagani uvod u unutarnje učenje i preobrazbu, u kombinaciji s prosvijetljenim i često duhovitim pitanjima i odgovorima na seansama na kojima Osho povezuje duhovnu teoriju i meditaciju u jedinstven način života.

Inv.br.
Info
Signatura
Odjel
P26607
Dostupno
24 OSHO knj
3
Knjižnica i čitaonica grada Preloga - Glavna ulica 33, Prelog - Tel: 040 646 753