Banner
Knjižnica i čitaonica grada Preloga

Dok nas brak ne rastavi

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
978-953-8230-67-7
Naslov
Dok nas brak ne rastavi / Taylor Jenkins Reid ; prevela s engleskoga Jelena Pataki. -
Izdanje
1. izd. -
Impresum
Zagreb : Vorto Palabra, 2021. -
Materijalni opis
326 str. ; 24 cm. -
ISBN
978-953-8230-67-7
Jezik
hrv, eng
Napomena
Prijevod djela: After I do.

Autorica ˝Sedam muževa Evelyn Hugo˝ i ˝Daisy Jones i Šestorka˝ donosi dirljivu priču o modernom braku, snazi obiteljskih odnosa i neobičnoj godini u kojoj jedna odvažna žena istražuje to dvoje.
Poslije jedanaest zajedničkih godina, Lauren i Ryan u ustajalom su braku koji je pred raspadom. Nekoć ludo zaljubljeni, više nisu sretni i jedva se podnose. I zato smišljaju nekonvencionalan plan – razdvojit će se na godinu dana i potražiti način da opet ožive ljubav i strast. Narednih 365 dana vrijedit će samo jedno pravilo: neće se ni čuti ni vidjeti. Sve ostalo im je dopušteno.
Nakon prvotnog šoka Lauren se otiskuje na put samospoznaje i ubrzo shvaća da njezina obitelj i prijatelji imaju drugačiju predodžbu o braku i monogamiji. Njihov utjecaj, kao i mnogobrojni izazovi života bez Ryana te vlastita duboka preobrazba promijenit će Laurenina uvjerenja o ljubavi i vjernosti.
˝Dok nas brak ne rastavi˝ istodobno je humoristično i potresno, brutalno iskreno štivo o složenosti odnosa koji našem životu daju smisao. Nadasve, to je priča o paru zarobljenom u dobro znanoj igri navika i zamjeranja, ali spremnom pronaći novi put do sreće.
Ovim romanom – koji nije tek još jedna ljubavna priča – Taylor Jenkins Reid dirnut će vas ravno u srce. Hrvatski prijevod potpisuje vjerna obožavateljica njezinih djela – Jelena Pataki.

Ključne riječi
Inv.br
Info
Signatura
Odjel
P30979
Do 03.06.2022
821.111(73)-3 REID dok
4
Knjižnica i čitaonica grada Preloga - Glavna ulica 33, Prelog - Tel: 040 646 753