Banner
Knjižnica i čitaonica grada Preloga

Anksioznost i fobije : sveobuhvatan priručnik za samopomoć

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
978-953-8124-36-5
Naslov
Anksioznost i fobije : sveobuhvatan priručnik za samopomoć / Edmund J. Bourne ; [prijevod s engleskoga Katarina Frgačić i Tomislav Zagoda]. -
Impresum
Zagreb : Opus Gradna, 2022. -
Materijalni opis
461 str. ; 25 cm
ISBN
978-953-8124-36-5
Jezik
hrv, eng
Napomena
Prijevod djela: The anxiety & phobia workbook. - O autoru: str. [462].

Anksioznost, panični poremećaj ili fobije mogu vas dovesti do toga da osjećate kako nemate kontrolu nad svojim životom. Kako možete preuzeti kontrolu nad svojim strahovima prije nego što vas obuzmu? Priručnik Anksioznost i fobije već je pomogao milijunima ljudi da se trajno oporave od generaliziranog anksioznog poremećaja, socijalne anksioznosti, specifičnih fobija, napadaja panike, opsesivno-kompulzivnog poremećaja i drugih problema povezanih s anksioznošću.

Ovaj se priručnik zasniva na provjerenim dokazima i sadržava najučinkovitije tehnike za liječenje anksioznosti, najnovija klinička istraživanja i sveobuhvatne vještine za smirivanje strahova i kontrolu anksioznosti. Također, u njemu ćete naći informacije o prevenciji recidiva nakon uspješnog liječenja, o upotrebi lijekova, prehrani, terapiji izlaganja fobičnim situacijama i još mnogo toga. Ako tražite sveobuhvatan pristup u prevladavanju anksioznosti, ovaj će vam priručnik dati sve što vam je potrebno da pobijedite strahove i živite slobodno.

Inv.br
Info
Signatura
Odjel
P32391
Dostupno
616:159.97 BOURN ank
3
Knjižnica i čitaonica grada Preloga - Glavna ulica 33, Prelog - Tel: 040 646 753