Banner
Općinska narodna knjižnica Drenovci

Kako zavesti hirovitu damu : goropadnici iz Halstead Halla

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
Naslov
Kako zavesti hirovitu damu : goropadnici iz Halstead Halla / Sabrina Jeffries ; s engleskog prevela Zrinka Budak. -
Impresum
Zagreb : Naklada Neptun, 2022. -
Materijalni opis
331 str. ; 20 cm. -
ISBN
978-953-8126-42-0
Jezik
hrv, eng
Napomena
Prijevod djela: How to woo a reluctant lady.
Bilješka o autorici na omotu.

Kad joj šarmantni razvratnik predloži da se uda za njega kako bi ispoštovala ultimatum svoje bake, svojeglava članica klana Sharpe smislit će kontra-ponudu kojom će sačuvati svoje nasljedstvo i raspaliti njegovu maštu.
Lady Minerva Sharpe ima savršen plan kojim će osujetiti zahtjeve svoje bake: zaručit će se za razvratnika! Sigurno bi je baka radije oslobodila svog ultimatuma nego joj dopustila da se uda za neku bitangu. A tko bi mogao bolje odigrati ulogu Minervinog budućeg supruga od raskalašenog odvjetnika Gilesa Mastersa, prijatelja njezine braće? Sjećanje na njegov strastveni poljubac na njezin devetnaesti rođendan nije izblijedilo, iako ona nema namjeru zaista pasti na takvog razuzdanog nitkova, a još manje se udati za njega.

Iako Minerva ne zna da Giles vodi dvostruki život, svjesna je da je on savršen partner za istragu misterija smrti njezinih roditelja. Njih dvoje udruže snage i počnu istraživati, a kako vrijeme odmiče, strast koja godinama tinja među njima rasplamsa do usijanja. No kad Minerva otkrije skrivenu stranu Gilesova života, on će se morati poslužiti svim lukavim trikovima svoga zanata da pronađe put do njezina srca.

Osobe
Autor teksta
Prevoditelj
Ključne riječi
Inv.br
Info
Signatura
Odjel
57005 Sv. 3
Do 15.12.2023
821.111(73) JEF g (3)
O
Općinska narodna knjižnica Drenovci - Braće Radića 2, Drenovci - Tel: 032 862 882 ili 032 862 883