U rukavicama mi je ionako prevruće : otvoreno o životu, ljubavi, Bogu i duhovnosti

Tekstualna građa, tiskana
Naslov
U rukavicama mi je ionako prevruće : otvoreno o životu, ljubavi, Bogu i duhovnosti / Bruno Šimleša. -
Impressum
Zagreb : Naklada Ljevak, 2012. -
Materijalni opis
279 str. : ilustr. ; 22 cm. -
ISBN
978-953-303-537-6
Jezik
Hrvatski
Napomena
Bilješka o autoru: str. 277-279.

Bruno Šimleša, autor bestselera Škola života i Ljubavologija, u svojoj sedmoj knjizi govori o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje i harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. U knjizi odgovara i na pitanja zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima te zašto zdrav i otvoren um, spreman na kritičko promišljanje, vrijedi jednako kao i zdravo i otvoreno srce. U poglavlju o ljubavi i odnosima najviše je pozornosti posvećeno odgovoru na pitanje kako od sebe stvoriti osobu koja može privući ljubav jer se često događa da ono što želimo i znamo da zaslužujemo nema previše veze sa stvarnim izgledom našega ljubavnog života.

U knjizi U rukavicama mi je ionako prevruće prvi su put na jednome mjestu objedinjene autorove novinske kolumne kojima je pridodao i mnoge dosad neobjavljene tekstove, a u kojima hrabro i bez zadrške progovara o kontroverznim društvenim pitanjima – jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda homoseksualnosti, zašto ima toliko žutila u medijima i koja je naša odgovornost u stvaranju zdravijega društva.

Posebnu čar ovoj knjizi daju provokativna pitanja čitatelja na koja je autor odgovarao kako drugačije nego – bez rukavica.

Inv.br.
Info
Signatura
Odjel
P23967
Dostupno
159.9 ŠIMLE uru
3
Knjižnica i čitaonica grada Preloga - Glavna ulica 33, Prelog - Tel: 040 646 753