Banner
Općinska knjižnica i čitaonica Bedekovčina

Pratiljina tajna : odmetnici i buntovnici : knjiga prva

Tekstualna građa, tiskana Vrsta gradje
22582
Naslov
Pratiljina tajna : odmetnici i buntovnici : knjiga prva / Susanna Craig ; s engleskoga prevela Julijana Jurković-Ravić. -
Impresum
Zagreb : 24sata, 2021. -
Materijalni opis
297 str. ; 21 cm. -
ISBN
978-953-323-735-0
Jezik
hrv, eng
Napomena
Prijevod djela: The companion’s secret.

Knjiga Pratiljina tajna prvi je dio serijala Odmetnici i buntovnici koji se nastavlja romanom Vojvodina sumnja i Damina prevara.
Napet i neodoljiv povijesni ljubavni roman prepun strasti i neočekivanih obrata Zovu ga lord Ash, jer sve što dotakne, pretvori u prah i pepeo. No, Gabriel Finch, markiz od Ashborougha, itekako je svjestan da bogatstvo koje je zgrnuo svojim kartaškim umijećem neće biti dovoljno da sačuva svoje vrijedno obiteljsko naslijeđe. Za to će mu biti potrebna supruga iz vrlo ugledne engleske obitelji, žena koja će biti štit od vatre njegovih mračnih strasti. Sudbina ga odvodi ravno do savršene mlade dame. No, problem je što Gabrielov pogled stalno krade njezina buntovna, neovisna i pametna irska rođakinja. A ona se zove Camellia Burke i došla je u London živjeti kao pratilja u kući svoje ujne, lady Merrick. I sa sobom je donijela jednu tajnu: rukopis skandaloznog romana o visokom londonskom društvu koji već dugo piše.

Ključne riječi
Inv.br
Info
Signatura
Odjel
A9240
Dostupno
820(73)-3 CRAI o/1
Odjel odrasli
Općinska knjižnica i čitaonica Bedekovčina - Trg Ante Starčevića 3, Bedekovčina - Tel: 049 213 656