Proizvodi i usluge
Za sve informacije o dodatnoj opremi kontaktirajte nas putem formulara ili nazovite na tel.: 042/206-306. Ne odgovaramo za točnost opisa. Proizvodi na fotografijama mogu odudarati od stvarnih proizvoda. Fotografije su samo oglednog tipa.
Koje su novosti i što sve imamo u ponudi.
Metelwin je programski proizvod namjenjen upravljanju knjižnicama, a u zadnjih 20-ak godina postao je najzastupljeniji knjižnični program u regiji. (koristi ga više od 1.100 knjižnica u nekoliko zemalja).
Osim što nudimo velike količine digitaliziranog sadržaja na slobodno korištenje svim zainteresiranim pojedincima, nudimo i usluge digitalizacije. Digitalizaciju obavljamo stručno i brzo, od malih pa sve do velikih A2 formata, bez obzira radi li se o knjigama, novinama, časopisima, razglednicama ili mikrofilmovima. 
Nudimo usluge realizacije posebnih nestandardnih projekata po narudžbi.
Imate li građu vezanu uz kulturnu baštinu, književnost i knjige, kulturu općenito, ili bilo koju drugu građu koju bi željeli objediniti na jednom mjestu i učiniti dostupnu javnosti, obratite nam se. 
Nudimo mnoge grafičke usluge, standardne i one prema posebnim zahtjevima. Naručite posebne bookmarkere za posebne prilike, plakate za najave događaja i promocija, letke, logotipove, reklame, itd. 
Nudimo Vam izradu e-knjige u više različitih formata koji su podržani na različitim tipovima čitača (Kindle, Epub, mobi), spremnih za direktan upload na Amazon. Ako ne posjedujete e-čitač, knjige možete čitati i na vašem pametnom telefonu ili na vašem računalu
Vaše stare već izrađene fotografije rado ćemo prebaciti u kvalitetan digitalni oblik i snimiti ih na CD kako bi ih mogli trajnije čuvati i po želji dodatno obrađivati.
Pronašli ste stare negative i ne znate gdje bi ih ponovno razvili?
Svakodnevno radimo na novim idejama i projektima za koje nam je nekad potrebna i vaša pomoć.
Saznajte kako se možete uključiti i potpomognuti naš rad.