E-knjige
E-knjige
Uveli smo još jednu novost u našu ponudu - uslugu izrade i dizajniranja e-knjiga.
Vjerovatno ste već bili u prilici da se susretne s digitalnim knjigama.
Ono što je uglavnom danas poznato pod e-knjiga odnosi se na e-knjigu u PDF formatu. No, poznato je da većina PDF formata nije prikladna za čitanje na sve popularnijim e-čitačima.
Iz tog razloga, nudimo Vam izradu e-knjige u više različitih formata koji su podržani na različitim tipovima čitača (Kindle, Epub, mobi), spremnih za direktan upload na Amazon. Ako ne posjedujete e-čitač, knjige možete čitati i na vašem pametnom telefonu ili na vašem računalu.

Za više detalja molimo Vas obratite nam se putem e-maila.

Knjige je moguće izraditi na više načina:

a) izrada knjige iz rukopisa
(uključuje prijelom teksta, po potrebi obrada slike i izrada naslovnice, priprema za digitalno izdanje)

b) izrada knjige iz fizičke knjige
(uključuje digitalizaciju, po potrebi obradu teksta i slike, uređivanje metapodataka, konverziju u željeni digitalni oblik)

Nudimo uslugu izrade e-knjiga u više formata za e-čitače: epub, mobi i kindle formati.
E-knjiga na čitačima
Trenutno nudimo izradu standardnih e-knjiga što znači da se ovisno o veličini zaslona vašeg čitača prikazuje određena količina teksta koja ne mora odgovarati količini teksta u fizičkoj knjizi obzirom da format knjige koji je određen kod fizičke knjige, kod digitalne ne postoji. Ako se radi o tekstu u stihovima, njegova forma se ne gubi, već teče kao i u fizičkoj knjizi.
U slučaju da ne posjedujete e-čitač a želite pročitati knjigu u nekom od digitalnih formata namijenjenih e-čitačima, takve knjige je moguće čitati i na osobim računalima. Postoje programska riješenja koja su besplatna i jednostavna za korištenje koja vam to omogućuju. Naša preporuka je da instalirate na svoje računalo Adobe digital editions, ili Kindle previewer.